Over ons

Wij zijn Robert, Karin en Max Kreuze, ruim 14 jaar lang hebben we in Nederland (Limburg) een eigen bedrijf gehad, Kreuze Telecom b.v. (zie www.kreuze.nl) Dit bedrijf hebben we vanuit het niets opgebouwd tot een van de professioneelste telecombedrijven van Zuid Nederland met op het moment van verkoop van het bedrijf ca. 50 medewerkers werkzaam. In oktober van 2004 hebben we ons bedrijf verkocht en hebben we het drukke en hectische zakenleven ingeruild voor een rustig en relax bestaan in Italië / Umbrië, oftewel “het roer om”….

zaak robert en karin 800 x 400over ons 800 x400

Zowel in Italië als in Oostenrijk hebben we geïnvesteerd in onroerendgoed met de bestemming van een luxe en betaalbare vakantie.

Vakantiewoningen in Umbrië  – Italië

Momenteel bezitten we In Italië Villa Palladio en Villa Sopra, zie ook onze site www.bellaumbria.nl  en verhuren we vakantiehuizen in de omgeving van het Trasimenomeer. In Umbrië zijn we ook gespecialiseerd in motorvakanties zowel voor de Tour-motoren als Offroad-motoren.

Robert bouw palladio 800 x 400Villa palladio 4 kopie 800 x 400

site voor huis 800 x 400robert karin max zwembad 800 x 400

We vinden het nu eenmaal fantastisch om onze gasten een onvergetelijk mooi en een goed georganiseerd vakantieverblijf aan te bieden waar het aan niets ontbreekt en…. waar alles klopt !!