FAQ

De meest gestelde vragen

Wonen jullie in Oostenrijk?

Nee, wij wonen sinds 2004 in Umbrië / Italië en wij wonen in Villa Palladio Via Gosparini 23 te Lisciano Niccone Umbrië. Uiteraard komen wij wel regelmatig in Oostenrijk

Wanneer krijg ik mijn reserverings-bevestiging?

Wanneer u interesse heeft in een appartement van Urlaub in Tirol kunt u via het contactformulier een aanvraag sturen en zullen wij hier snel op antwoorden. Mag u binnen 24 uur geen reactie ontvangen neem dan contact met ons op.

Kan ik een optie plaatsen?

Wanneer u nog niet een appartement definitief wilt boeken, dan kunt u een optie nemen. Afhankelijk van de aankomstdatum en tijdstip van de optie stellen wij voor u een aantal optiedagen vast. U mag ons uiteraard ook altijd bellen.

Wanneer en op welke manier moet ik betalen?

Na ontvangst van de bevestiging dient u een aanbetaling te doen van 20%.
Het restbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst binnen te zijn.
In de bevestiging vindt u de bankgegevens waar u het bedrag op kunt overmaken.
Bij aankomst binnen 30 dagen, dient u het volledige bedrag in één keer te voldoen.

Krijg ik een bevestiging als mijn betaling is ontvangen?

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen , ontvangt u van ons per mail een bevestiging. Let op buitenlandse betalingen duren bij de bank altijd 3 werkdagen eer de betaling verwerkt is.

Is er bedlinnen en handdoeken aanwezig in mijn geboekte accommodatie?

Bedlinnen en handdoeken zijn deze standaard aanwezig. Het bedlinnen word wekelijks verschoond.

Aankomst op ons vakantieadres?

Zodra wij van u de restbetaling hebben ontvangen, ontvangt u van ons een algemene handleiding. Hierin staat alles omschreven van aankomst tot vertrek. Wij zorgen dat de schoonmaakster op de hoogte is van uw aankomst en zij zal zorgen dat het appartement schoon is voor jullie aankomst.

Bij wie moet ik terecht als er iets stuk is ?

Stel voor dat er iets zou zijn met het appartement waar u hulp bij nodig heeft. Bijvoorbeeld de verwarming zou het niet doen of iets soortgelijks. U belt ons dan, en wij schakelen dan de huismeester in die het probleem alla minuut zal gaan oplossen.

Doen jullie nog meer accommodaties verhuren?

Ja, in Umbrië / Italië waar wij wonen, hebben we een verhuur organisatie Bella Umbrië, hier verhuren wij in de omgeving van het Trasimenomeer meerder accommodaties vaak van Italiaanse eigenaren. Kijk maar een op de site www.bellaumbria.nl
Nog meer vragen?

Mocht u nog meer vragen hebben, stel ze gerust via onze contactpagina, of bel ons direct op 0039-3341313927